Scientific Practical Conference for Young Scientists, Scholars, Undergraduate, Graduate and Postgraduate Students

19-Oct-2018 11:52:00

Learning more extensive educational and career programs - a new recipe for growth!

Thursday, 29 Nov 2018 @Amphi Theatre, RUA, Phnom Penh, Cambodia

The conference syndicates spotlight on soft skills, presentations and debates which brings you priceless knowledge and in-depth insights across a wide range of topics focusing on the future development, research, innovations, challenges and solutions for Cambodia and other exciting onsite features to help you get the most out of your time. The conference is also a unique setting and gateway to meet and learn new ideas and knowledge with leading professionals, experts and find innovative ideas for your career growth. It aims to bring about 50 young, bright minded and active early career researchers, scientists, scholars and students together, give them an informal atmosphere and the opportunity to interact, learn from each other, engage and create new ideas and research directions as well as advise on publishing and academic careers that can be shared and debated in order to solve major social problems through their expertise and passion. Students from different stages of education, scholars, early career researchers, passionate young scientists and lecturers with interesting and original abstract are very much welcomed.

==>>Link to get Abstract and Registeration form formart:: Abstract and registration form_Scientific Conference