News ពិធីចុះហត្ថលេខាលើអនុស្សរណៈព្រមព្រៀងគ្នា កម្មវិធីសប្បុរសធម៌ ក្នុងការបរិច្ចាកឈាម នៃសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ពិធីចុះហត្ថលេខារវាង សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម និងសាកលវិទ្យាល័យ កសិកម្ម… ពិធីប្រគល់ ផ្ទាំងសូឡា និង ទូរភ្ញាស់កូនមាន់… កិច្ចស្វាគមន៍ បណ្ឌិត LEE WONBAE… ស្វាគមន៍ សាស្រ្តាចារ្យបណ្ឌិត Shin, Won… កម្មវិធីតម្រង់ទិសក្នុងការជ្រើសរើសមុខវិជ្ជាសិក្សា និងអាជីពរបស់ខ្លួន របស់សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ស្វាគមន៍ បណ្ឌិត Jean-Philippe Venot… ជ័យលាភីចំណាត់ថ្នាក់លេខ១ របស់និស្សិត នៃសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ក្នុង​វេទិការយុវវ័យពិ​ភា​ក្សា… សិក្ខាសាលាស្តីអំពីការអភិវឌ្ឍគម្រោងសំណើរថវិកាស្រាវជ្រាវសម្រាប់ការអភិវឌ្ឍវិស័យកសិកម្ម និងអភិវឌ្ឍន៍ជនបទ សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម រៀបចំសិក្ខាសាលាបញ្ចប់គម្រោង FAO-TCP សិក្ខាសាលាពិគ្រោះយោបល់ស្តីពីផែនការយុទ្ធសាស្រ្តសម្រាប់មហាវិទ្យាល័យ វិទ្យា សាស្រ្តសត្វ និងមហាវិទ្យាល័យវេជ្ជសាស្រ្តសត្វ សេចក្ដីជូនដំណឹងស្ដីពីកម្មវិធីផ្លាស់ប្ដូរកម្មសិក្សា ក្រោមគម្រោង ​Erasmus+ ក្នុងឆ្នាំសិក្សា… សេចក្ដីជួនដំណឹងស្ដីអំពីកម្មវិធីផ្លាស់ប្ដូរកម្មសិក្សា ក្រោមគម្រោង Erasmus+ ក្នុងឆ្នាំសិក្សា… Job Announcement for Teacher… ពិធីចុះហត្ថលេខារវាង សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម និងសាកលវិទ្យាល័យជាតិប៊ូសាន ពិធីចុះអនុស្សរណៈយោគយល់គ្នារវាង សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម – កម្ពុជា… ពិធីចុះអនុស្សរណៈយោគយល់គ្នារវាង សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម – កម្ពុជា… សេចក្តីជូនដំណឹង​ពី ការការពារនិក្ខេបទបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ការសម្រេចចុះអនុសារណៈយោគយល់គ្នា ជំនួយថវិការសម្រាប់ការងារស្រាវជ្រាវ "Research Grant 2017" Research Grant 2017 for… Small Grant for Research… ទិវាពិភពលោកដើម្បីប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងរហោស្ថានកម្ម ឬ ឱនភាពដី ឆ្នាំ… ពិធីចុះអនុស្សរណៈ Small Grand for Research… Small Grand for Research… Center of Excellence on… Call for Scientific workshop… សេចក្តីជូនដំណឹង JOB ANNOUNCEMENT ឱកាសហាត់ការសម្រាប់និស្សិត STUDENT INTERNSHIP OPPORTUNITY សិក្ខាសាលាពិគ្រោះយោបល់ស្តីពីផែនការយុទ្ធសាស្ត្ររយៈពេលដប់ឆ្នាំ ឱកាសទៅធ្វើកម្មសិក្សា រយៈពេល ១១ខែ នៅប្រទេសអ៊ីស្រាអែល សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម បង្កើតមជ្ឈមណ្ឌលបណ្តុះធុរកិច្ចកសិកម្ម និង អាហារ RUA… សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្មនឹងបើក ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ជំនាញវិទ្យាសាស្រ្តអាហារ និងបច្ចេកវិទ្យា ឆាប់ៗនេះ វគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលមួយស្ដីអំពី “មួយជំហ៊ានម្ដង មួយជំហ៊ានម្ដង ក្នុងការងាវិទ្យាសាស្រ្ត” “ការរៀបចំ របៀបវារៈស្រាវជ្រាវ និង ផែនការយុទ្ធសាស្រ្ត… សិក្ខាសាលាថ្នាក់អន្តរជាតិមួយស្ដីអំពី “បរិស្ថាន និងដែនសមុទ្រ” នៃគម្រោងកម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បណ្ឌិតនៅតាមសាកលវិទ្យាល័យខ្មែរ Call for Submissions: Youth… សេចក្តីជូនដំណឹង កម្មវិធីផ្តល់អាហារូបករណ៍ និងមូលនិធិស្រាវជ្រាវថ្មីលើជំនាញកសិកម្ម CE SAIN Scholarship Opportunity… វគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលពង្រឹងសមត្ថភាពស្ដីពី “Scientific Work: Step… សិក្ខាសាលាស្តីពី ប្រពន្ធ័គ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពអាហារ និងសារធាតុពុលលើសុខភាព បទឧទ្ទេសនាម ដោយ ឯកឧត្តមបណ្ឌិត Dr.… ពិធីចុះអនុស្សារណៈយោគយល់ជាមួយ SEAMEO BIOTROP ការចុះវាយតម្លៃគម្រោងចិញ្ចឹមមាន់ដើម្បីបង្កើនប្រាក់ចំណូលគ្រួសារកសិករ នៅភូមិត្រពាំងព្រីង ឃុំពពែល ស្រុកត្រាំកក់…  »ការបង្កើតកម្មវិធី Dual Education នៅសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម» កិច្ចប្រជំពហុវិស័យអ្នកវិទ្យាសាស្រ្តវ័យក្មេង និងវិស័យឯកជនលើភាពសុាំនឹងឳសថប្រឆាំងមេរោគ វគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលពង្រឹងសមត្ថភាពស្ដីពី “ការគ្រប់គ្រងគម្រោង ពិព័ណ៏ការងារ CAREER FESTIVAL សេចក្ដីជួនដំណឹង សេចក្ដីជួនដំណឹងស្ដីពីការផ្ដល់អាហារូបករណ៏ NAGAO Natural Enviroment… កម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ និងថ្នាក់បណ្ឌិត ជំនាញវិទ្យាសាស្ត្រដំណាំ នៃមហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រកសិកម្ម សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម បាននឹងកំពុងអនុវត្តគម្រោង ចំនួន៩ក្នុងនាមជាដៃគូរសហការណ៍ ដែលទទួលបានការគាំទ្រពី… កិច្ចសហការទេ្វរភាគីរវាងសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម និង Czech University… កម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ផ្នែកវិទ្យាសាស្រ្តសត្វ Master of Animal… ពិព័ណ៏ការងារ Career Fairs Welcome to AFSA 2018 ទស្សនកិច្ចនៃគណៈប្រតិភូនៃវិទ្យាស្ថានស្រាវជ្រាវដើម្បីការអភិវឌ្ឍប្រកបដោយចីរភាព (IRD) នៃប្រទេសបារាំង ពិព័រណ៍ការងារ និងវេទិកាសាកលវិទ្យាល័យជាមួយវិស័យឯកជន Career Festival Invitation To Bid for… ពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រជូនដល់និស្សិតថ្នាក់បណ្ឌិតវិទ្យាសាស្រ្ត ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រវិទ្យាសាស្រ្ត និងបរិញ្ញាបត្ររង ទិវានិយាយភាសាបារាំង​​ !! អបអរសាទរ និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ២រូបទទូលបាន រង្វាន់… JOB ANNOUNCEMENT for a… កម្មវិធីប្រកួតប្រជែងជ្រើសរើសសម្រាប់អ្នកដែលមានស្នាដៃបោះពុម្ភអត្ថបទវិទ្យាសាស្រ្តឆ្នើមសម្រាប់ឆ្នំា២០១៧ The Royal University… សិក្ខាសាលា ស្តីពីការបង្កើតបណ្តាញសម្រាប់ទីប្រឹក្សាផ្សព្វផ្សាយកសិកម្ម Workshop Agriculture… សាកលវិទ្យាល័យផ្តល់ជាទីកន្លែងសម្រាប់សិស្សានុសិស្ស សិក្សា និងស្វែងយល់ពីជម្រើសអាជីពនាពេលអនាគត Australia Awards កម្មវិធីផ្សព្វផ្សាយអំពី ផលប៉ះពាល់គ្រឿងញៀន និងគ្រោះថ្នាក់ពីការប្រើប្រាស់គ្រឿងញៀន ឱកាសការងារ សម្រាប់និស្សិត ! វេទិកាជជែកពីការងារ The Career Talk ទិវាស្រាវជ្រាវបារាំង កម្ពុជា កម្មវិធីរង្វាន់ហុងដាសម្រាប់អ្នកវិទ្យាសាស្រ្ត និងវិស្វករវ័យក្មេង សេចក្ដីជួនដំណឹង កម្មសិក្សារយៈពេល ១១ ខែនៅប្រទេសអ៊ីស្រាអែល ជំនួយខ្នាតតូចនៅឆ្នាំ ២០១៨ របស់មជ្ឈមណ្ឌលឧត្ដមភាព CE… វគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលពង្រឹងសមត្ថភាពស្ដីពី “Scientific Writing” អបអរសាទរពានរង្វាន់បោះពុម្ពផ្សាយដ៏ល្អបំផុតឆ្នាំ 2017 Congratulations to… Training Session on “Cost-benefit… Training on Sustainability Transition… បទពិសោធន៍គួរយល់ដឹងមុនក្លាយខ្លួនជាសហគ្រិន វ័យក្មេង Lesson Learnt… Cost- Benefit Analysis ,… Risk Management Strategies in… Call for Small Research… 4th AFSA International Conference…

Call for Small Research Grant 2018

30-Jun-2018 23:00:00

The Royal University of Agriculture collaborates with Czech University of Life Science Prague, Czech Republic with financial support from the Czech Development Agency, Internal Grant Agency has been established as a proposed mechanism aiming to support research activities of talented students, lecturers and researchers at the Royal University of Agriculture.