26-Sep-2017 12:00:00

***English below***

សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម និងសាកលវិទ្យាល័យជាតិគ្រប់គ្រង បានសហការគ្នានិងរៀបចំសិក្ខាសាលាថ្នាក់អន្តរជាតិមួយស្ដីអំពី “បរិស្ថាន និងដែនសមុទ្រ” នៃគម្រោងកម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បណ្ឌិតនៅតាមសាកលវិទ្យាល័យខ្មែរ ដែលហៅកាត់ជាភាសារអង់គ្លេស “Dockside Project” នៅសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ដែលមានរយៈពេលចំនួន ៣ថ្ងៃ ដោយគិតចាប់ពីថ្ងៃទី ១៨ ដល់ ២០ ខែតុលា ឆ្នាំ ២០១៧។ គោលបំណងសំខាន់នៃសិក្ខាសាលានេះគឺផ្ដល់ឱកាសអោយអ្នកពាក់ព័ន្ធ និងអ្នកស្រាវជ្រាវមកពីបណ្ដាសាកលវិទ្យាល័យនៅអឺរ៉ុប និងអ្នកស្រាវជ្រាវមកពីបណ្ដាសាកលវិទ្យាល័យខ្មែរចូលរួមពិភាក្សាគ្នា ក្នុងការបង្កើតកម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បណ្ឌិតនៅប្រទេសកម្ពុជា ជាពិសេសផ្ដល់ឱកាសអោយអ្នកស្រាវជ្រាវ ឬនិស្សិតដែលកំពុងសិក្សាថ្នាក់បណ្ឌិតនៅសាកលវិទ្យាល័យនៅប្រទេសកម្ពុជាមានឱកាសបង្ហាញអំពីលទ្ធផលស្រាវជ្រាវ និងបង្កើតទំនាក់ទំនងផ្នែកសា្រវជ្រាវ ដែលពាក់ព័ន្ធនឹងបញ្ហាបរិស្ថាន និងតំបន់ស​មុទ្រនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា។ សិក្ខាសាលនេះ និងមានការចូលរួមពីអ្នកពាក់ព័ន្ធ និងអ្នកស្រាវជ្រាវជាតិ និងអន្តរជាតិជាច្រើនមកពីបណ្ដាសាកលវិទ្យាល័យខែ្មរ និងសហគមន៍អឺរ៉ុប។ ប្រសិនបើមានចំណាប់អារម្មណ៍ក្នុងការចូលរួមសិក្ខាសាលាថ្នាក់អន្តរជាតិមួយនេះ សូមធ្វើការផ្ញើរសារអេឡិចត្រូនិច ដែលរួមមាន ឈ្មោះ ភេទ តួនាទី អ៊ីម៉ែល និងលេខទូរស័ព្ទទំនាក់ទំនង ទៅកាន់ លោក ខៀវ ទូច តាមរយៈ Email: touchkhiev@gmail.com ហើយសម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែមសូមធ្វើការទំនាក់ទំនងទៅកាន់លេខទូរស័ព្ទលេខ ០១២ ៣២៣ ០០៥។ ​

ចំណាំ៖

១. ផ្ដល់អទិភាពទៅដល់សិស្សនិស្សិតកំពុងសិក្សាថ្នាក់អនុបណ្ឌិត នៅសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម

២. អ្នករៀបចំសិក្ខាសាលា និងផ្ដល់អាហារសម្រន់ និងអាហារថ្ងៃត្រង់ជូនអ្នកចូលរួមទាំងអស់ដោយមិនគិតថ្លៃ។

The Royal University of Agriculture and National University of Management has collaborated in organizing an International Workshop on the topic of "Environmental and Maritime" at the Royal University of Agriculture, which will take place from 18 to 20 October, 2017, under-supported and sponsored by Dockside Project (DOCtoral program in Khmer universities Strengthening the International Development of Environmental and maritime research). The main purpose of this workshop is to provide an opportunity for stakeholders and researchers from Cambodian and European universities to join together to create a doctoral school in Cambodia. Furthermore, providing opportunities to Cambodian researchers and Ph.D. Students to develop their research network and have a chance to communicate on their finding. Participants of this workshop would be stakeholders, national and international researchers from Cambodian and European Universities. If you are really interested, please send an e-mail including your name, Sex, E-mail address, and Phone Number to Mr. Khiev Touch via Email: touchkhiev@gmail.com. For more information, please contact via phone number: 012 323 005.

Note:

• Given priority to Master students who are currently studying at Royal University of Agriculture
  • We will offer snack and Lunch for free!!!