26-Aug-2017 11:00:00

***English Below***

​សូមស្វាគមន៌ SUMMER School 2017 ស្ដីអំពី “​  មួយជំហ៊ានម្ដង មួយជំហ៊ានម្ដង ក្នុងការងាវិទ្យាសាស្រ្ត” ផ្នែកស្រាវជ្រាវ និងផ្សព្វផ្សាយនៃសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម និងរៀបចំវគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលមួយស្ដីអំពី “មួយជំហ៊ានម្ដង មួយជំហ៊ានម្ដង ក្នុងការងាវិទ្យាសាស្រ្ត” ដែលនឹងប្រព្រឹត្តិទៅចាប់ថ្ងៃទី២៨ ខែសីហា ដល់ថ្ងៃទី០៨ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៧ ដោយមានការឧបត្ថមពីទីភ្នាក់ងារអភិវឌ្ឍន៍នៃសារធារណៈរដ្ឋឆេក តាមរយៈកិច្ចព្រមព្រៀងទ្វេភាគីរវាងសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម និងសាកលវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្រ្តជីវិតប្រាគ នៃសារធារណៈរដ្ឋឆេក។ វគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលនេះ​មានការចូលរួមពីសិស្សនិស្សិតប្រមាណ ២៥នាក់ មកពីសាកលវិទ្យាល័យទាំងពីរ និង​មានអ្នកជំនាញចូលរួមក្នុងវគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលនេះផងដែរ។

Welcome to SUMMER School 2017 on “Scientific Work-Step by Step”! Division of Research and Extension is organizing the SUMER School 2017 on “Scientific Work-Step by Step” at Royal University of Agriculture from 28th August to 08th September 2017, sponsored by Czech Republic Development Cooperation through bilateral agreement between Royal University of Agriculture and Czech University of Life Sciences (CULS), Prague, Czech. About 25 students (international students from CULS and RUA students) as well as experts are actively participating in this program.